Uzaktan Eğitim Test Edilmesi Hakkında

· Moodle uzaktan eğitim platformunun, gelecek dönem doğabilecek sıkıntıları öngörebilmek amacıyla test edilmesi gerekmektedir.

· Sisteme giriş yaptığınızda önceki dönem derslerinin sol taraftaki “Derslerim” başlığı altında listelendiğini göreceksiniz.

· Önceki dönemde yürüttüğünüz bir ders üzerinden öğrencilerinizle irtibata geçerek belirlediğiniz bir saatte Sanal Sınıf ortamında test yapabilirsiniz.

· Öncelikle Test Sanal Sınıfı için belirlemiş oldunuz dersin içine süre sınırı koymaksızın Sanal Sınıf oluşturmalısınız. Sanal sınıfı oluşturduğunuzda aşağıdaki şekilde link açılacaktır. Buraya tıkladıktan sonra “Oturumu başlat” butonu ile dersi başlatabilirsiniz.

Sanal Sınıf

· Öğrencilerinizi ilgili derse çağırarak ders ortamını test edebilirsiniz.

· Öğrencileriniz Moodle platformuna buradan ulaşabilirler. Moodle linkini öğrencilerinizle paylaşabilirsiniz. Öğrencileriniz kendi hesapları (öğrenci numaraları ve ASBÜ şifreleri) ile Moodle sistemine girerek belirlediğiniz derse tıklayarak ilgili sanal sınıf ile test dersine katılabilirler.

· Moodle ve Sanal Sınıf ile ilgili eğitim videolarına buradan erişebilirsiniz.

· Moodle platformunu test edebilmek için 14.09.2020 ile 20.09.2020 tarihleri arasında sistemimiz açık olacaktır.

· Sorularınız için ASBUZEM ile irtibata geçebilirsiniz.